Wie Zijn Wij?

Wie zijn wij?

Veterinary Sharpening is dé slijpservice voor de diergeneeskunde. Het is een service van professionals voor professionals.

Echter begint alles bij een begin. In 2009 is Rick als student voor het eerst met het slijpen in aanraking gekomen. Via een project genaamd “Jong Ondernemen” hebben hij en zijn projectgenoten voor het eerst tandheelkundig instrumenten geslepen. Na het afronden van de opleiding is het slijpen bedrijfsmatig doorgegaan als het bedrijf Dutch Dental Instruments.

Sinds de oprichting in 2010, richt Veterinary Sharpening zich op het slijpen van tandheelkundige en chirurgische instrumenten voor de diergeneeskunde. Inmiddels slijpen wij dentale en medische instrumenten en gereedschap voor ruim 450 praktijken, waaronder dierenklinieken, veeartsen en dierenziekenhuizen. 

Wat ooit is begonnen als een project is nu, inmiddels ruim 10 jaar later, uitgelopen tot onze grote passie. Met veel plezier en kunde slijpen wij dagelijks honderden instrumenten.

Het slijpen doen wij altijd vanuit 1 uitgangspunt; kwaliteit staat voorop. Onze missie luidt daarom als volgt:

Het leveren van de beste kwaliteit in het slijpen van instrumenten, zodat de behandeling voor u en uw patiënten prettiger, efficiënter en effectiever is.

veterinary sharpening

Rick van der Linden

Instrumentslijper & slijperij eigenaar

Veruit de beste slijpservice voor veterinair professionals

Schuiven naar boven